Groaza - Filme Online - Filme si Seriale Online - Filme Online Subtitrate in Romana
Acasă » Articole » Filme Online » Groaza

Intrări în categorie: 370
Intrări afişate: 205-216
Pagini: « 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 30 31 »

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Mimic - Cauză și efect 1997 filme online

Cu ajutorul ingineriei genetice, combinând ADN-ul de la mai multe specii, dr.Susan Tyler şi soţul ei reuşesc să creeze un organism care poate distruge un flagel periculos pentru viaţa a mii de copii din New York. Ei eliberează organismul în ecosistemul oraşului, fără a realiza consecinţele. După trei ani, organismul care, conform prognozei, trebuia să dispară, a învăţat să supravieţuiască, să se înmulţească şi acum poate deveni din vânat vânător. Numai cei doi oameni de ştiinţă pot salva omenirea de la dezastru.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Oculus 2013 film online

O femeie încearcă să-şi scape fratele de la închisoare şi să-i dovedească nevinovăţia. El a fost acuzat şi condamnat pentru crimă, dar sora lui vrea să demonstreze că acea moarte a fost cauzată de un fenomen supranatural.Mult timp în urmă, o crimă la stânga doi copii orfani. Autoritățile au dat vina pe fratele, în timp ce sora a crescut crezând că vinovatul real a fost o oglindă veche naibii. Acum complet restaurat douăzeci de ani, fratele este gata pentru a începe din nou, dar sora este determinată pentru a dovedi că a fost oglindă responsabil care spulberat familia sa.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

From Hell – Din Iad – Jack Spintecatorul 2001 Online Filme

In 1888, Mary Kelly (Heather Graham) și micul ei grup de prostituate din Londra merg cu greu prin mizeria de zi cu zi . Atunci când prietena lor Ann Crook este răpita, ei sunt atrași într-o conspirație greu de imaginat. Răpirea este urmata în curând de uciderea îngrozitoare unei alte femei, Martha Tabram (Samantha Spiro), și treptat evident, că acestea sunt vânați, unul câte unul și diverse prostituate sunt ucișe și mutilațe …... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

The Thing – Creatura 2011 Film Online Gratis

La o baza de cercetare in Antarctica, descoperirea unei ambarcațiuni străine duce la o confruntare între studentul absolvent Kate Lloyd si omul de stiinta Dr. Sander Halvorson.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

The Appearing 2014 online subtitrat

O femeie posedata odata de către o entitate misterioasă descoperă un secret șocant despre trecutul ei și trebuie să facă față demonului care este ascuns în interiorul ei.Dupa ce a suferit o pierdere tragică, un detectiv oraș pe nume Michael și mutarea lui soție la un oraș mic, unde Michael se alătură forțelor de poliție oraș. Primul său caz, care implică o persoană dispărută, el conduce pentru a descoperi că orașul este afectat de o forță supranaturală întuneric. Michael va trebui să convoace fiecare gram de curaj pentru a lupta acest întuneric înainte de a lua totul de la el.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Help me I am Dead - Die Geschichte der Anderen 2013 online subtitrat

Fermierul Jonathan Friedberg a incercat sa faca un pact cu nazistii pentru a-si deporta familia.75 de ani mai tarziu Jennifer este o tanara studenta la psihologie,si este in scaunul cu rotile deoarece a suferit un accident cu ani in urma.Ea lucreaza la un studiu pentru universitate si pune intrebari oamenilor de pe strada.Ea intalneste o poveste ciudata despre o casa abandonata veche din al doilea razboi mondial.Jennifer este foarte curioasa sa vada casa in ciuda tuturor avertismentelor.Ea ajunge intr-o situatie incredibila.Este ca un puzzle de rezolvat,care are legatura direct cu ea.Mai mult,ea cade in mainile criminalilor care nu inghit povestea spusa si nici nu vor sa o elibereze.Situatia escaladeaza neasteptat si ororile cad.. Genul:: Crima, Filme 2013, Horror An:: 2013 Nota IMDb:: 6,6 Regizori:: Andreas Bethmann Actori:: Margarethe von Stern, Antonio Mayans, Carsten Frank Tags: Help me I am Dead, Help me I am Dead 2013 online, Help me I am Dead online cu subtitrare, Help me I am Dead online subtitrat, Help me I am Dead subtitrat in romana... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Noaptea Farselor 2014 online subtitrat

Tanara Emily a suferit in urma cu 9 ani un accident de masina in urma caruia mama sa si-a pierdut viata iar ea a ramas fara vedere. Emily s-a mutat recent impreuna cu tatal sau David la tara. Cu o noapte inainte de Halloween, David merge... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

The Den 2013 online subtitrat

The Den este un film horror si thriller 2013 ,regizat de Zachary Donohue. Elizabeth este o tanara studenta de mass-media sociala si studiază activitățile on-line ale unor oameni la întâmplare pentru teza sa de absolvire, folosind un site web Chatroulette webcam-numit "The Den". Speranța ei este de a găsi o mare varietate de viața umană pentru a justifica nu numai munca ei, dar, de asemenea, laudele primite , Elizabeth este dezamăgita atunci când rezultatele ei sunt destul de fragile. Ea a început să creadă că ea nu va găsi nimic de valoare, atunci când ea descoperă un film care pare a fi despre o crimă îngrozitoare. Elizabeth anchetează uciderea, care o pune atât pe ea cat si pe toată lumea care o cunoaste la un mare risc.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Ringu - Avertizarea (1998) online subtitrat

O capodoperă a genului horror, RINGU este o poveste japoneză despre un blestem antic care face ravagii în epoca modernă, în care mass media are o influenţă uneori fatală asupra oamenilor. Tomoko, o ziaristă, anchetează moartea misterioasă a unei adolescente. Ea descoperă că la origine stă o casetă video ucigaşă. Toţi cei care au văzut-o şi în decurs de o săptămână nu au arătat-o altcuiva, mor. Iar ea descoperă blestemul casetei ucigaşe mult mai târziu, poate prea târziu…... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Repentance 2014

La cativa ani după un accident de masina din cauza bauturii care aproape i-a luat viata, Tommy Carter s-a reinventat ca un terapeut / consilier spiritual, care pledează pentru o sinteză a religiilor lumii și pozitivitate. El a transformat această vocație într-un comunicat de carte de succes ca intr-o zi sa atraga atenția lui Angel Sanchez, un om profund tulburat fixat pe moartea prematura a mamei sale. Când Carter il ia pe Sanchez ca un client personal într-un efort de a strânge fonduri pentru fratele său îndatorat Ben, lucrurile iau repede o întorsătură în rău…... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

The Amityville Horror (2005)

Pe 14 noiembrie 1974, poliţia a primit un telefon alarmant care i-a condus la reşedinţa familiei DeFeo, unde au descoperit o privelişte de groază: 6 cadavre. Întreaga familie DeFeo a fost ucisă, în somn, cu o armă de calibrul 35. Ronald DeFeo a recunoscut cum şi-a ucis sistematic părinţii şi cei patru fraţi, susţinând că „vocile” i-au spus să comită crimele oribile. Un an mai târziu, pe 18 decembrie 1975, George şi Kathy Lutz s-au mutat în aceeaşi casă, împreună cu cei trei copii ai lor. Dar casa lor de vis se va transforma într-un coşmar. Familia Lutz nu a rezistat decât 28 de zile în casa blestemată, după ce au fost terorozaţi de o forţă demonică ce i-a alungat. The Amityville Horror ramâne una dintre cele mai terifiante poveşti despre case bântuite, deoarece se bazează pe întâmplări adevărate.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Ahí va el diablo – Here Comes the Devil 2012

Here Comes the Devil este un film modern cu povestiri si indicii de groază psihologice ,stil anilor ’70.Un cuplu căsătorit Francisco Barreiro și Laura Caro isi pierd copiii , în timp ce se aflau intr-o excursie de familie în apropiere unele pesteri din Tijuana . Copiii în cele din urmă reapar fără nici o explicație , dar este clar că acestia numai exista , ceva terifiant i-a transformat .... .
Vezi mai mult ...
1-12 13-24 ... 181-192 193-204 205-216 217-228 229-240 ... 349-360 361-370