Groaza - Filme Online - Filme si Seriale Online - Filme Online Subtitrate in Romana
Acasă » Articole » Filme Online » Groaza

Intrări în categorie: 364
Intrări afişate: 205-216
Pagini: « 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 30 31 »

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Noaptea Farselor 2014 online subtitrat

Tanara Emily a suferit in urma cu 9 ani un accident de masina in urma caruia mama sa si-a pierdut viata iar ea a ramas fara vedere. Emily s-a mutat recent impreuna cu tatal sau David la tara. Cu o noapte inainte de Halloween, David merge... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

The Den 2013 online subtitrat

The Den este un film horror si thriller 2013 ,regizat de Zachary Donohue. Elizabeth este o tanara studenta de mass-media sociala si studiază activitățile on-line ale unor oameni la întâmplare pentru teza sa de absolvire, folosind un site web Chatroulette webcam-numit "The Den". Speranța ei este de a găsi o mare varietate de viața umană pentru a justifica nu numai munca ei, dar, de asemenea, laudele primite , Elizabeth este dezamăgita atunci când rezultatele ei sunt destul de fragile. Ea a început să creadă că ea nu va găsi nimic de valoare, atunci când ea descoperă un film care pare a fi despre o crimă îngrozitoare. Elizabeth anchetează uciderea, care o pune atât pe ea cat si pe toată lumea care o cunoaste la un mare risc.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Ringu - Avertizarea (1998) online subtitrat

O capodoperă a genului horror, RINGU este o poveste japoneză despre un blestem antic care face ravagii în epoca modernă, în care mass media are o influenţă uneori fatală asupra oamenilor. Tomoko, o ziaristă, anchetează moartea misterioasă a unei adolescente. Ea descoperă că la origine stă o casetă video ucigaşă. Toţi cei care au văzut-o şi în decurs de o săptămână nu au arătat-o altcuiva, mor. Iar ea descoperă blestemul casetei ucigaşe mult mai târziu, poate prea târziu…... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Repentance 2014

La cativa ani după un accident de masina din cauza bauturii care aproape i-a luat viata, Tommy Carter s-a reinventat ca un terapeut / consilier spiritual, care pledează pentru o sinteză a religiilor lumii și pozitivitate. El a transformat această vocație într-un comunicat de carte de succes ca intr-o zi sa atraga atenția lui Angel Sanchez, un om profund tulburat fixat pe moartea prematura a mamei sale. Când Carter il ia pe Sanchez ca un client personal într-un efort de a strânge fonduri pentru fratele său îndatorat Ben, lucrurile iau repede o întorsătură în rău…... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

The Amityville Horror (2005)

Pe 14 noiembrie 1974, poliţia a primit un telefon alarmant care i-a condus la reşedinţa familiei DeFeo, unde au descoperit o privelişte de groază: 6 cadavre. Întreaga familie DeFeo a fost ucisă, în somn, cu o armă de calibrul 35. Ronald DeFeo a recunoscut cum şi-a ucis sistematic părinţii şi cei patru fraţi, susţinând că „vocile” i-au spus să comită crimele oribile. Un an mai târziu, pe 18 decembrie 1975, George şi Kathy Lutz s-au mutat în aceeaşi casă, împreună cu cei trei copii ai lor. Dar casa lor de vis se va transforma într-un coşmar. Familia Lutz nu a rezistat decât 28 de zile în casa blestemată, după ce au fost terorozaţi de o forţă demonică ce i-a alungat. The Amityville Horror ramâne una dintre cele mai terifiante poveşti despre case bântuite, deoarece se bazează pe întâmplări adevărate.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Ahí va el diablo – Here Comes the Devil 2012

Here Comes the Devil este un film modern cu povestiri si indicii de groază psihologice ,stil anilor ’70.Un cuplu căsătorit Francisco Barreiro și Laura Caro isi pierd copiii , în timp ce se aflau intr-o excursie de familie în apropiere unele pesteri din Tijuana . Copiii în cele din urmă reapar fără nici o explicație , dar este clar că acestia numai exista , ceva terifiant i-a transformat .... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Only Lovers Left Alive 2013

Filme noi cu Tom Hiddleston, Tilda Swinton, Mia Wasikowska, John Hurt. În atmosfera foarte romantică din orasul Detroit și din Tanger, un muzicant underground foarte deprimat din cauza drumului pe care a apucat-o omenirea, își regăsește amanta, o femeie puternică și enigmatică. Istoria lor de dragoste durează de cel puțin câteva secole, însă idila lor reaprinsă e perturbată de sosirea surorii amantei, o femeie pe cât de extravagantă pe atât de incontrolabilă.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Deo Web toon: Ye-go Sal in - Killer toon 2013

Killer Toon este un film crima,horror si thriller 2013 Coreea de sud,regizat de Yong-gyun Kim. După o serie de crime sunt comise care imita un webtoon celebru (desen animat), detectivul Lee Ki-Cheol (Um Ki-joon) il plasează caricaturistul Kang Ji-Yoon (Lee Si-tineri), pe lista de suspecți.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Dark House 2014

Actiunea din Dark House 4 se petrece pe durata unei excursii palpitanta si infricosatoare, plina de introsaturi si de surprize violente. In thrillerul Dark House 4 este vorba despre un tanar ce ajunge la o casa foarte veche ce a resusit sa stea in picioare de zeci de ani si care este in asteptarea venirii fiului risipitor o casa ce il ajuta pe Nick sa dobandeasca un dar nemaintalnit, acela de a vedea moartea inaite de a se intampla. In Dark House 4, in interiorul casei se ascunde un secret extrem de infiorator, o mostenire sumbra de familie atat de oribila incat iti vine sa o ia la fuga doar cand auzi de ea. Ce se va intampla cu Nick?... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Mischief Night 2013

Mischief Night este un film horror,drama,thriller 2013 regizat de Richard Schenkman.Young Emily Walton, care a suferit de orbire psihosomatică de la accidentul de mașină care i-a luat viața mamei ei, trebuie să convoace fiecare instinct la dispoziția ei pentru a-iproteja pe cei dragi si pe ea insusi de un intrus misterios….... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Paranormal Activity: The Marked Ones 2014

Paranormal Activity: The Marked Ones este un film de groaza ,thriller 2014,scris si regizat de Christopher Landon.Jesse incepe sa experimenteze o serie de lucruri turlburatoare si inexplicabile dupa moartea vecinului lui.In timp ce el investigheaza,nu dureaza mult pana ce afla ca a fost marcat pentru a fi posedat de o entitate malefica malevolenta,si este doar o chestiune de timp pana ce va fi total sub controlul ei.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

13 Sins 2014

13 Sins este un film horror,thriller 2014,regizat de Daniel Stamm.Un vânzător genial este bagat adânc în datorii și pe cale de a fi căsătorit.Intr-o zi el primește un apel telefonic misterios informându-l că el face parte dintr-un joc cu camere video ascunse,si trebuie să finalizeze 13 sarcini, pentru a primi un premiu consistent in valoare de cateva milioane de dolari.... .
Vezi mai mult ...
1-12 13-24 ... 181-192 193-204 205-216 217-228 229-240 ... 349-360 361-364