Battle of the Year - Bătălia anului 2013 Film Online Gratis - Drama - Filme Online - Filme si Seriale Online - Filme Online Subtitrate in Romana
Acasă » Articole » Filme Online » Drama

Battle of the Year - Bătălia anului 2013 Film Online Gratis


Având personaje bine conturate şi secvenţe vibrante de dans, BATTLE OF THE YEAR are loc în lumea B-boying - dansul urban cunoscut mai degrabă sub numele de "breakdancing". Imagini de neuitat constituie cadrul în care se derulează poveştile personale ale membrilor unei trupe de dans americane, care se luptă, însufleţiţi de sprijinul puternicului lor antrenor (Josh Holloway), să-şi împlinească visele, în ciuda faptului că sunt prost înţeleşi de societate şi chiar de familiile lor. Aceste poveşti ajung la apogeu în Franţa, unde abilităţile lor sunt puse la grea încercare: finala concursului "Bătălia anului", în care se confruntă trupe din 18 state, care se luptă pentru titlul de "campioană mondială". Filmul prezintă evoluţii electrizante de dans şi demonstraţii uimitoare de forţă şi graţie, arătând cum a evoluat un dans de pe străzile New York-ului devenind o formă înălţătoare de artă pentru o bună parte a generaţiei tinere de pe glob.

Server 1 Subtitrat Server 2 Subtitrat Server 3 Subtitrat Server 4 SubtitratSe blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!

Categorie: Drama | Adăugat de: one (30 Sep 2013) | Filme: Battle of the Year, Bătălia anului E
Vizualizări: 8279 | Tag-uri: year, Bătălia, 2013, film, anului, online, of, battle, gratis, The | Rating: 3.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]

Profil

Sondaj

Ce doriti mai mult pe site ?
Total răspunsuri: 256

Parteneri

Statistica

Statistici
Сine este online
Total online: 3
Vizitatori: 3
Utilizatori: 0
Membri vizitatori