Aventura - Filme Online - Filme si Seriale Online - Filme Online Subtitrate in Romana
Acasă » Articole » Filme Online » Aventura

Intrări în categorie: 208
Intrări afişate: 61-72
Pagini: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 17 18 »

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

King Arthur (2004) Online Subtitrat

Bazat pe un portret mai realist "Arthur". Filmul se va concentra pe istoria și politica din perioada în care a condus Regele Arthur – când Imperiul Roman sa prăbușit și încăierări peste putere au izbucnit în țările periferice. Filmul produs de Jerry Bruckheimer, aduce in fata spectatorilor un rege Arthur (CLIVE OWEN) care doreste sa paraseasca Britania si sa se intoarca la pacea si stabilitatea Romei. Inainte de a pleca, o ultima misiune il face sa inteleaga, impreuna cu Cavalerii Mesei Rotunde – Lancelot, Galahad, Bors, Tristan, Gawain – ca Britaniei ii trebuie un lider atunci cand gloria Romei va apune.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Born of Hope (2009) Online Subtitrat

Un popor risipit, descendenții etaje mare-regi ai antic Vest, se luptă pentru a supraviețui într-o pustie singuratic ca o forta intunecata îndoaie necruțător voința sa spre distrugerea lor. Cu toate acestea, în mijlocul acestor oameni viteji, disperați, speranța rămâne. O casa regală îndură neîntrerupt de la tată la fiu. ...... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

7 Assassins (2013) Online Subtitrat

Când aur dispare în China antică, polițiștii regale însărcinate cu recuperarea acestuia dau seama că nu sunt singurele persoane în urmărirea. ...... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Sahara (2005) Online Subtitrat

Maestrul explorator Dirk Pitt merge pe aventura vieții de a căuta pierdut un vas de război Războiul Civil cunoscut sub numele de "navă de moarte", în deșerturile din Africa de Vest în timp ce ajuta un medic care a fost hăituit de un dictator nemilos. ...... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Break Up 100 (2014) Online Subtitrat

Scris si regizat de Lawrence Cheng, Break Up 100 este un film de comedie romantic asiatic din 2014. Filmul spune povestea unui cuplu care s-a rupt , și sa reunit de 99 ori înainte de a se decide sa ruleze o afacere împreună. In speranta ca ei vor rămâne împreună pentru totdeauna in acest moment, ei găsesc... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Trash (2014) Online Subtitrat

Trash este regizat de STEPHEN DALDRY după un scenariu de RICHARD CURTIS, bazat pe romanul scris de ANDY MULLIGAN, un film aventura,comedie,crima. Atunci când doi tineri care locuiesc printre gropile de gunoi din marginile orașului Rio găsesc un portofel, nu au nici cea mai mică idee că viața li se va schimba pentru totdeauna. Cei doi își dau seama că au găsit ceva cu adevărat prețios după ce își face apariția poliția și află că se oferă o recompensă generoasă pentru returnarea acelui portmoneu.

Rafael (RICKSON TEVEZ) și Gardo (LUIS EDUARDO) fac echipă cu amicul lor Rato (GABRIEL WEINSTEIN) și pornesc într-o aventură extraordinară, încercând să nu piardă portofelul, să scape de poliție și să descopere, în același timp, secretul care înconjoară “prada” lor.

Cei trei vor fi nevoiți să învețe cum să deosebească un dușman de un prieten, și, când pun ca la cap povestea posesorului portmoneului, José Angelo (WAGNER MOURA) își dau seama că nu trebuie să aibă încredere în poliție, mai ales în șeful acesteia, un individ extrem de periculos, pe nume Frederico (SELTON MELLO).

Singurii care sunt dispuși să-i ajute sunt doi misionari americani care au activează în favela lor, părintele Julliard (MARTIN SHEEN), un om care și-a pierdut orice iluzie în viață, și tânăra lui asistentă, Olivia (ROONEY MARA), ei având puterea de a bate la ușile potrivite pentru a-i scăpa pe băieți din încurcăturile extrem de periculoase în care au intrat.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Charlie and the Chocolate Factory (2005) Online Subtitrat

Willy Wonka, proprietarul unei fabrici de ciocolata cu renume în întreaga lume, organizează un concurs la care biletele câștigătoare se afla în ambalajele de ciocolata. Biletele sunt râvnite de întreaga lume deoarece prin intermediul lor se câștigă dreptul la o vizita în interiorul fabricii. Charlie Bucket, un copil provenind dintr-o familie foarte săraca își dorește sa găsească și el un bilet. Cumpărând o ciocolata cu niște bani găsiți, are acest noroc. In interiorul fabricii, vizitatorii descoperă o lume exotica a dulciurilor. Pe parcursul vizitei participanții sunt eliminați rand pe rand datorita caracterului lor, în final câștigător fiind Charlie.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Charlie and the Chocolate Factory (2005) Online Subtitrat

Willy Wonka, proprietarul unei fabrici de ciocolata cu renume în întreaga lume, organizează un concurs la care biletele câștigătoare se afla în ambalajele de ciocolata. Biletele sunt râvnite de întreaga lume deoarece prin intermediul lor se câștigă dreptul la o vizita în interiorul fabricii. Charlie Bucket, un copil provenind dintr-o familie foarte săraca își dorește sa găsească și el un bilet. Cumpărând o ciocolata cu niște bani găsiți, are acest noroc. In interiorul fabricii,... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Jabberwock (2011) Online Subtitrat

Cavalerul curajos Francis se întoarce în țara sa natală pentru a apela la fratele lui mai mare. Curând reia parteneriatul cu dragostea lui.Idila romantica, totusi, interferează cu apariția unui animal puternic – pe jumătate dragon, pe jumătate insecta, care Începe să terorizeze familia lui din jurul satului. După încercări nereușite de a învinge monstru, cavalerul, după cum a prezis, face o sabie, care are proprietăți extraordinare. Echipat cu o arma magica hotărăște să scape de p ...... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Avatar (2009) Online Subtitrat

Anul 2154. Jake Sully (Sam Worthington), un om condamnat să trăiască într-un scaun cu rotile si fost soldat marin, rămâne, totuși, un războinic adevărat. Tocmai din acest motiv a fost desemnat pentru a merge pe Pandora, unde unele companii miniere au descoperit un mineral rar care ar putea rezolva criza de energie de pe Pamant. Pentru a contracara toxicitatea atmosferei de Pandora, a creat Programul Avatar, prin care oamenii mențin conștiința lor legata de un avatar: un corp biolo... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

The Secret Life of Walter Mitty (2013) Online Subtitrat

Walter Mitty este povestea unui visator, care fuge de viata lui monotona si dispare intr-o lume a fanteziilor pline de eroism,iubiri si actiune.Atunci cind slujba lui si cea a colegului sau este amenintata,el ia masuri in lumea reala plecand intr-o calatorie globala care se transforma intr-o aventura mai extraordinara decat si-a imaginat el vreodata.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Bridge to Terabithia (2007) Online Subtitrat

Bridge to Terabithia (2007) Online Subtitrat - un film AVENTURA si tradus in . În drum spre casă, Jesse şi Leslie descoperă că sunt vecini. Mai spre seară, Jesse se supără când vede că May Belle a desenat în carneţelul său, însă mama lor (Kate Butler) îi ia apărarea ei, iar tatăl lor sever (Robert Patrick) este de asemenea de partea fetei. Ba chiar îi vede împreună în grădină şi supărarea i se accentuează când se gândeşte că tatăl lui nu îşi petrece aşa mult timp împreună cu el precum îşi petrece cu sora lui.... .
Vezi mai mult ...
1-12 13-24 ... 37-48 49-60 61-72 73-84 85-96 ... 193-204 205-208