Aventura - Filme Online - Filme si Seriale Online - Filme Online Subtitrate in Romana
Acasă » Articole » Filme Online » Aventura

Intrări în categorie: 204
Intrări afişate: 37-48
Pagini: « 1 2 3 4 5 6 ... 16 17 »

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) Online Subtitrat

Orasul New York este atacat de o gasca de infractori inarmati cunoscuti sub numele de Foot Clan. Liderul lor, Shredder, pune la cale o misiune mortala. Ultima speranta a omenirii sunt patru testoase, razboinci ninja. April O’Neil, este o jurnalista in cautarea unei povesti spectaculoase. Este convinsa ca a gasit-o in momentul in care le vede pe testoasele ninja cum opresc un jaf armat al celor din Foot Clan. April descopera povestea testoaselor, planul malefic al lui Shredder si face echipa cu testoasele in incercarea de a-l opri.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Everest (2015) Online Subtitrat

Filmul Everest este inspirat dintr-o poveste adevărată ce implică încercări foarte dificile de a ajunge în vârful muntelui Everest, cel mai înalt vârf de pe planetă. În acțiunea filmului se găsesc doi alpiniști care doresc să ajungă în acest vârf de munte, dar sunt nevoiți să treacă prin experiențe și încercări extrem de grele. În timpul escaladări exploratorii întâmpină un viscol năprasnic care le transformă excursia într-un adevărat coșmar, iar curând situația ia o întorsătură radicală, încercarea lor de a ajunge în vârful Everest devenind o luptă pentru supraviețuire în fața naturii dezlănțuite. Deocamdată, filmul online Everest 2015 nu este disponibil spre vizionare, dar va fi postat de îndată ce se va putea. Premiera în România urmează a avea loc în data de 18 septembrie, 2015. Până atunci, puteţi urmări trailerul.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Search Party (2014) Online Subtitrat

Search Party este scris și regizat de Scot Armstrong un film comedie 2014. După ce s-a despărțit de logodnica trei buni prieteni pleacă într-o aventura plina cu peripeții in Mexic, un film de comedie plin de răsturnări de situație.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

The Taking of Tiger Mountain (2014) Online Subtitrat

The Taking of Tiger Mountain reprezinta numele unui film de aventura regizat de Hark Tsui, filmul fiind produs de chinezi. Povestea il are in centrul atentiei pe un ticalos care nu are mila de nimeni, iar acesta face tot felul de reguli pe terenurile din partea Nord-Vest al Chinei, aici situandu-se fortareata lui din Muntii Tigru. Unul dintre capitanii Armatei de Eliberare a Poporului s-a hotarat sa il confrunte pe acest dictator nemilos, asadar trimite un om ca sa se infiltreze printre oamenii dictatorului pe care l-am precizat mai sus pentru a-l distruge din interior.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Treasure Island (2012) Online Subtitrat

Long John Silver (Eddie Izzard), războinicul căpitan al unui grup de pirați, împreună cu echipajul său este înlăturat mișelește și rănit de unul din partenerul lui bătrânul căpitan al piraților Flynt(Donald Sutherland), dar și deposedat de partea lor dintr-o comoară. Urma acestei comori este pierdută la fel cum și John Silver își pierde unul dintre picioare. Tânărul Jim Hawkins (Toby Regbo), intrat în posesia unei hărți care indică locația comorii ascunse de căpitanul Flynt pornește, împreună cu un echipaj condus de bravul căpitan Smollett, cu lacomul Livesey și cu o parte din echipajul de pirați ai lui Long John Silver camuflați acum, spre insula comorii. Fiecare dintre protagoniști are un scop precis și o motivație a acestei călătorii: Jim dorește să poată acoperi datoriile familiei sale pentru locuință, Long John Silver dorește să recupereze partea sa de comoară de care a fost deposedat cu ceva vreme în urmă, pe “nobilul” Livesey îl poartă nemăsurata lui lăcomie etc. Dacă își vor atinge obiectivul, și cine va supraviețui din această aventură, vom afla urmărind firul narațiunii prezentat în această peliculă.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Pirates of Treasure Island (2006) Online Subtitrat

Viața un hangiu din monotonie schimbă brusc când intră în posesia harta unei comori.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Fetih 1453 (2012) Online Subtitrat

Fetih 1453 este un film epic istoric turcesc din 2012 regizat de Faruk Aksoy. În rolurile principale joacă actorii Devrim Evin, Dilek Serbest, Ibrahim Celikkol. După mulți ani de asuprire din partea Imperiul Otoman care în 1453 i-a izgonit pe toți locuitorii Constantinopolului, un sultan ambițios în persoana lui Mehmed II-lea va duce o campanie măreață pentru eliberarea Constantinopolului de sub robia otomanilor.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Obitaemyy ostrov. Skhvatka (2009) Online Subtitrat

Maksim (Vasiliy Stepanov) , care a aterizat forțat pe planeta Saraksh și care a încercat sa schimbe situația politica și dictatura militara de acolo. Maksim fura un tanc și pe prietenul lui cel mai bun – fratele Radei Gay (Pyotr Fyodorov) – de la o unitate militara de la frontiera; amândoi pornesc în căutarea unor aliați care sa-i ajute sa doboare regimul. Au încercat la mutanți, apoi la triburile insulare, dar și-au dat seama ca problema trebuie rezolvata din interior – drept urmare s-au întors. Au fost imediat arestați, ceea ce a urmat fiind un vârtej de evenimente care au dus la sfârșitul lumii din Saraksh, asa cum o știau localnicii.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

X-Men Origins: Wolverine (2009) Online Subtitrat

O privire la viața timpurie Wolverine, în special timpul cu echipa guvernamentală X și impactul pe care îl va avea asupra ultimiilor săi ani. Logan Mutantul cunoscut sub numele de Wolverine se luptă pentru a găsi secretele trecutului său. După ce a aflat putine informatii prin intermediul lui Charles Xavier (Patrick Stewart), Logan duce mai departe căutarea lui pentru a afla adevărul deplin de originea sa.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Star Trek Into Darkness (2013) Online Subtitrat

În Întuneric a fost lansat in data de 17 mai 2013, cu titlul original „Star Trek Into Darkness online subtitrat” care este o actiune cuprinsa intr-un mister incredibil de reusit. Enterprise este capul unui grup care, cand li se spune sa se intoarca la casele lor, dezvaluiesc ca o forta dintr-o echipa extrem de mare a pus stapanire pe intreaga lor companie din care distrug tot ce pot. Acesta se enerveaza la culme asa ca isi ia echipa lui de valoare si pleaca in cautarea sefului care a ordinat sa se intample acel lucru, iar pe ce merg tot mai mult, cu cat mai mult risc pentru ei, cu atat va fi mai mare si pentru apropiatii lor..care se pare ca se tot inmultesc, in drum, incepand sa isi gaseasca tot cate unul marea lor iubire.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Day of the Falcon (2011) Online Subtitrat

Black Gold online subtitrat în regia Jean-Jacques Annaud, un film aventura drama 2011. Atunci când nord-americanii sosesc în Orientul Mijlociu și îl informează pe progresistul, liberalul și avidul de bani Nassib ca exista rezerve uriașe de petrol în The Yellow Belt, entuziastul print Saleeh face echipa cu prospectorii din SUA pentru a sapa puțuri și a începe forajul, declanșând astfel un conflict cu tradiționalistul, conservatorul și temperatul sau tata biologic Amar, care considera ca nimic din ceea ce poate fi cumpărat cu bani nu are valoare. Printul Auda, care s-a căsătorit cu Lallah, fiica tatălui sau adoptiv Nassib, se transforma dintr-un tânăr studios și introvertit în liderul curajos al unei insurecții și într-un luptător pentru libertate.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Brotherhood of the Wolf (2001) Online Subtitrat

În secolul 18 Franța, Chevalier de Fronsac și nativ prietenul său american Mani sunt trimise de către regele a provinciei Gevaudan pentru a investiga uciderea a sute de o bestie misterios. ...... .
Vezi mai mult ...
1-12 13-24 25-36 37-48 49-60 61-72 ... 181-192 193-204