Actiune - Filme Online - Filme si Seriale Online - Filme Online Subtitrate in Romana
Acasă » Articole » Filme Online » Actiune

Intrări în categorie: 882
Intrări afişate: 337-348
Pagini: « 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 73 74 »

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

imecop - Răfuială dincolo de moarte (1994) - filme online

Acest film faimos urmăreşte călătoria în timp a unui poliţist pe nume Max Walker, interpretat de Jean-Claude Van Damme. Anul 1994. Soţia lui Walker, Melissa (Mia Sara), este pe punctul de a-i da vestea că aşteaptă primul lor copil, când cei doi sunt atacaţi de un grup de ucigaşi. Walker, întins pe peluză, bătut măr şi împuşcat, priveşte neputincios cum casa în care se afla soţia lui, sare în aer. Zece ani mai târziu, Walker este angajat al Comisiei Timpului, o agenţie federală care a luat fiinţă în 1994, după ce guvernul american a descoperit că tehnologia călătoriei în timp este fezabilă. Rolul comisiei este să împiedice călătoriile în timp pentru a proteja interesele economice ale SUA. Walker află că un senator corupt pe nume McComb (Ron Silver), unul dintre fondatorii agenţiei, o exploatează în folosul propriu, încercând să monopolizeze călătoriile în timp şi să se îmbogăţească rapid la bursa de acţiuni. Walker călătoreşte înapoi în timp pentru a-l împiedica pe McComb să îşi ucidă fostul partener. În acelaşi timp, Walker speră să îşi salveze şi soţia şi va afla astfel că atacul asupra casei lui a fost comandat de însuşi McComb pentru a-l opri pe Walker să-i descopere planurile mârşave.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Bangkok Adrenaline 2009 Online Subtitrat

Patru tineri călători ajung în Thailanda pentru a petrece şi a bea. Un joc de noroc se termină prost şi vieţile lor sunt în pericol, aşa că hotărăsc să o răpească pe fata unui miliardar. Lucrurile nu merg bine când tatăl fetei "nu intră în acest joc" şi preferă să se folosească de răpirea fiicei lui pentru satisfacerea intereselor personale.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Enemy At The Gates (2001) Inamicul e aproape

În vreme ce masele de soldaţi ai armatelor germană şi rusă se înfruntă, iar lumea aşteaptă cu teama sfârşitul luptei de la Stalingrad, Vassili Zaitsev (Jude Law), vestitul trăgător de elită, îşi pândeşte duşmanii unul câte unul. Totuşi, faima sa îl împinge într-un duel cu cel mai bun lunetist german, maiorul Konig (Ed Harris), cei doi găsindu-se antrenaţi într-o luptă cu caracter personal, în timp ce în jurul lor au loc bătălii grandioase. Modest şi reţinut, Vassili îşi face datoria cu o îndemânare extraordinară. Conştientizând valoarea propagandei sale, Danilov (Joseph Fiennes), un activist politic rus, construieşte în jurul acestui soldat simplu din Urali imaginea unui erou naţional. După un şir de înfrângeri suportate de Uniunea Sovietică în luptele cu germanii, aceasta este pe punctul de a pierde, cedarea Stalingradului putând asigura victoria finală a Germaniei în Europa. Stalin l-a trimis pe însuşi Khrushchev (Bob Hoskins) să supravegheze apărarea oraşului. Exemplul lui Vassili, după cum a fost consemnat de Danilov, a susţinut dorinţa ruşilor de a continua lupta în ciuda sorţii nefavorabile. Totuşi, Danilov devine gelos pe bărbatul creat de el atunci când amândoi se îndrăgostesc de Tania (Rachel Weisz), una dintre femeile soldat care au luptat în război cu mult curaj alături de bărbaţi.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Drive (1997) În luptă cu mafia

Toby Wong (Mark Dacascos) este un luptator de arte martiale, care a lucrat ani de zile pentru corporatia Leung din Hong Kong. Wong este de doua ori mai puternic si mai rapid decat orice om datorita unui implant energetic facut de compania Leung. Insa cand luptatorul afla adevaratele planuri ale companiei, paraseste Hong Kong-ul si se indreapta catre San Francisco. Tradarea lui Wong declanseaza un razboi intre cele doua puteri si-l transforma pe expertul in arte martiale intr-un fugar urmarit de toata lumea. Primind ajutorul neasteptat al scriitorului Malik, Wong apeleaza la calitatile sale exceptionale pentru a supravietui teribilei confruntari cu mafia.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Six Days Seven Nights - Şase zile, şapte nopţi (1998) - filme online

Aflată în vacanţă, o jurnalistă acceptă să plece într-o localitate din apropiere, pentru a realiza un reportaj. Dar singurul mijloc de transport este un avion condus de un pilot beţiv şi nesuferit. În timpul zborului, avionul se prăbuşeşte pe o insulă pustie. Obligaţi să stea împreună şi să se confrunte cu pericolele unei vieţi într-o zonă ce pare pustie, cei doi descoperă că se pot înţelege. Relaţia lor devine treptat o incredibilă poveste de iubire.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Badrinath 2011

Badrinath este îngrijit de către Guru Bhishma Narayan a proteja Badrinath templu, unde Maha Vishnu este zeitatea prezidează. În acel templu merge Alaka Nanda (Tamannah) care, din cauza unor circumstanțe, devine un agnostic devotat. Badri o transformă într-un credincios și în acest proces, fără el fiind conștient, devine obiectul afecțiunii ei. Dragostea Nanda pentru Badri provoacă un conflict în mintea Guru lui, care începe să-l îndoi.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

The Net 1995 Online Subtitrat

Când se întoarce în SUA, descoperă că prietenul ei cel mai apropiat murise în condiţii suspecte. Mai mult, numele şi adevărata ei identitate au fost şterse şi pe toate monitoarele poliţiei numele ei figurează pe lista FBI cu cei mai căutaţi criminali din America. Angela îşi dă seama că este victima unei conspiraţii. Angela se va folosi de programul informatic pe care l-a descoperit pentru a ajunge la persoanele diabolice din spatele acestui complot. Cum nu există niciun fel de dovezi fizice, ea va trebui să lupte singură împotriva sistemului, doar cu ajutorul computerului. Lupta cu cyber-teroriştii nu este deloc uşoară, Angela trebuind să se întrebuinţeze serios.Internetul face totul posibil. Cyber-spaţiul este a opta minune a lumii. Nu şi pentru Angela Bennet, o expertă în computere pentru care pasiunea pentru universul digital se transformă în cel mai negru coşmar al vieţii ei. Într-o zi, în timp ce se află în faţa monitorului, Angela dă din întâmplare peste nişte informaţii guvernamentale strict secrete. Fără să dea prea mare importanţă aceastei descoperiri, Angela pleacă în Mexic într-o vacanţă pe care şi-o planificase de mult.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Na igre 2. Novyy uroven (2010)

Na igre 2 Novyy uroven (2010) Online HD Subtitrat. o noua poveste de actiune din seria ‘Na Igre’ (2009). Filmul a fost lansat in anul 2010 in regia lui Pavel Sanayev. Filmul online ‘Na igre 2. Novyy uroven’ (2010) este o noua poveste de actiune din seria ‘Na Igre’ (2009). Filmul a fost lansat in anul 2010 in regia lui Pavel Sanayev.Filmul online ‘Na igre 2. Novyy uroven’ (2010) este o noua poveste de actiune din seria ‘Na Igre’ (2009). Filmul a fost lansat in anul 2010 in regia lui Pavel Sanayev.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Na igre (2009)

Este un film despre o gasca de prieteni care formeaza o echipa atunci cand e vorba sa lupte contra altor gasti pentru titlul mondial la un joc interactiv.Jocul este unul de actiune, cu specific militaresc, fiecare membru raspunzand de partea sa in drumul spre victorie. Cei 6 membrii ai gastii se califica pentru a juca urmatoarea varianta a jocului, dar sunt expusi unei descarcari electrice care le va da puteri de super-eroi.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Until Death (2007) Afaceri neterminate

Detectivul Anthony Stowe lucreaza in New Orleans, fiind un politist corupt, dependent de heroina si alcool, detestat de colegii sai si divortat de sotia sa, Valerie. In timpul tentativei sale de a-l aresta pe fostul sau partener si cap al mafiei drogurilor Gabriel Callaghan, doi ofiteri sub acoperire sunt ucisi, iar stupefiantele, banii si casetele camerelor de supraveghere dispar. Ca urmare, misiunea lui Anthony Stowe se soldeaza cu un mare esec. Ulterior, Tony este impuscat in cap de catre un criminal si in mod miraculos reuseste sa supravietuiasca. Dupa cateva luni in care sta spitalizat in coma profunda, Anthony Stowe se trezeste si decide sa indrepte greselile pe care le-a comis in trecut… Pentru vizualizare inchideti fereastra de publicitate! Vizionare placuta! In Until death, cel mai recent film al sau, Jean-Claude Van Damme interpreteaza rolul lui Anthony Stowe, un locotenent care lucreaza la sectia de narcotice, dependent el insusi de heroina si a carui atitudine i-a atras ura colegilor de department, dar si a sotiei sale, care e pe punctul de a-l parasi. Gabriel Callaghan (Stephen Rea), fostul sau partener, care se pregateste sa devina noul lider al retelei de crima organizata, trimite o echipa de asasini pentru a-l inlatura pe Anthony. Impuscat in cap, acesta cade intr-o coma profunda, din care nu se trezeste decat cateva luni mai tarziu. Insa in momentul cand locotenentul Stowe isi revine, devine o cu totul alta persoana. Caci singurul gand care il obsedeaza pe Antony este acela de a incheia afacerile neterminate cu fostul sau partener, de a deveni o persoana mai onesta si un sot mai bun.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Species - Specii (1995) - filme online

Într-un laborator secret din Utah, o echipă de savanţi condusă de doctorul Xavier Fitch a creat un hibrid jumătate uman, jumătate extraterestru, folosind urme de ADN dintr-un meteorit. Rezultatul se numeşte Sil, care arată ca o femeie absolut superbă, dar cu forţa extraordinară, calităţi inimaginabile şi un libidou care depăşeşte orice limite. Din păcate, ea evadează şi porneşte să se împerecheze cu toţi cei care-i ies în cale, lăsând în urmă un şir de cadavre. Astfel, doctorul Fitch cheamă în ajutorul patru specialişti pentru a o captura pe Sil. Rolul lui Sil în copilărie e interpretat de Michelle Williams, starul din “Cei mai frumoşi ani”. Splendidul manechin Natasha Henstridge joacă rolul lui Sil la maturitate. Toate fiinţele extraterestre sunt create de cel care a imaginat şi creaturile şi navele spaţiale din “Alien”.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Ironclad (2011) Cavalerul de oţel

Filmul prezinta un grup de cavalieri templieri care apără castelul Rochester de regele John (Paul Giamatti), care este, pare-se, un mare ticălos. Ironclad e un film de acţiune de epocă, pe care unele surse îl descriu ca un "Cei şapte samurai medieval", dar am putea merge mai departe afirmând că e un "Cei şapte magnifici plasat în epoca feudală".... .
Vezi mai mult ...
1-12 13-24 ... 313-324 325-336 337-348 349-360 361-372 ... 865-876 877-882