Actiune - Filme Online - Filme si Seriale Online - Filme Online Subtitrate in Romana
Acasă » Articole » Filme Online » Actiune

Intrări în categorie: 890
Intrări afişate: 337-348
Pagini: « 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 74 75 »

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Apocalypse Pompeii (2014) Online Subtitrat

Vezi Apocalypse Pompeii (2014) online subtitrat in limba romana gratis. Acesta este unul dintre cele mai bune filme din anul 2014 . Acest film este in format HD si poate fi vizionat gratis cu subtitrare.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Android Cop (2014) Online Subtitrat

Vezi Android Cop (2014) online subtitrat in limba romana gratis. Acesta este unul dintre cele mai bune filme din anul 2014 . Acest film este in format HD si poate fi vizionat gratis cu subtitrare.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Street Fighter: Assassins Fist 2014 Film Online

O serie de multi-strat, care se uită înapoi la anii de formare a Ryu și Ken cum trăiesc viața unui războinic tradițional în retras Japonia. Băieții sunt, în necunoștință, ultimele practicanții de stilul de lupta antic cunoscut sub numele de "Ansatsuken" (Fist Assassin lui). Seria îi urmează ca ei să învețe despre trecutul misterios al stăpânului lor, Goken, și tragic moștenirea, întunecată a stilului Ansatsuken. Poate fi schimbat destinul lor, sau istoria se va repeta în sine?... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

As the Light Goes Out 2014

Pompierii din Hong Kong divizia Pilonul Punct luptă o explozie fara control, care amenință să arunce orașul în aer.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Jurassic Attack - Rise of the Dinosaurs 2013 Online Subtitrat

O bază a rebelilor condusă de temutul Gustavo Marquez, situată undeva adânc într-o junglă tropicală, este ţinta vizată de Comandamentul Militar American din Panama Un grup de comando american condus de căpitanul John Steakley este desantat în zonă, obiectivul priotar fiind recuperarea doctorului biochimist Angela Ibanez, răpită de rebeli pentru a-i ajuta să pună la punct o armă de distrugere în masă. În caz de eşec a acţiunii de comando, întreaga zonă va fi bombardată şi rasă de pe suprafaţa pământului. Deşi iniţial misiunea reuşeşte, Angela fiind salvată iar Marquez luat prizioner, elicopterul militar sosit să-i evacueze este doborât de un proiectil sol - aer tras de trupele rebele. Colonelul Carter, coordonatorul misiunii de la Comandamentul din Panama, obţine o amânare de 24 de ora a bombardamentului tactic asupra zonei, însă supravieţuitorii prăbuşirii elicopterului au o problemă mult mai gravă, sunt urmăriţi de nişte dinozauri preistorici de care trebuie să scape pentru a nu deveni hrana lor. Rise of the Dinosaurs - Jurassic Attack (2013) - Filme Noi Online cu: Corin Nemec, Gary Stretch, Vernon Wells.O bază a rebelilor condusă de temutul Gustavo Marquez, situată undeva adânc într-o junglă tropicală, este ţinta vizată de Comandamentul Militar American din Panama Un grup de comando american condus de căpitanul John Steakley este desantat în zonă, obiectivul priotar fiind recuperarea doctorului biochimist Angela Ibanez, răpită de rebeli pentru a-i ajuta să pună la punct o armă de distrugere în masă. În caz de eşec a acţiunii de comando, întreaga zonă va fi bombardată şi rasă de pe suprafaţa pământului. Deşi iniţial misiunea reuşeşte, Angela fiind salvată iar Marquez luat prizioner, elicopterul militar sosit să-i evacueze este doborât de un proiectil sol - aer tras de trupele rebele.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Afflicted 2014 online subtitrat

Afflicted, relateaza istoria a doi buni amici care pornesc in calatoria vietii lor in jurul lumii. Initial totul este minunat pana in momentul in care cunosc in Paris o tipa frumoasa, iar actiunea se transforma repede in ceva straniu. Planul lui Derek si al lui Clif este de a pleca intr-o aventura incredibila, sa ajunga pana la limitele Pamantului, sa cunoasca tot ce este de cunoascut si sa isi duca viata la maxim. Dar totul se termina ajungand sa fie calatorie terifianta. Zilele se scurg si unul dintre cei doi arata semne ca sufera de o durere invaluita de mister, care, curand va pune stapanire pe intreg corpul sau. In Afflicted, aflati la mile departare de casa ei sunt nevoiti sa caute sursa problemelor inainte sa il distruga in totalitate.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

The Kingdom - Regatul (2007) - filme online

Acest thriller de acţiune regizat de Peter Berg se concentrează pe o anchetă dusă de o echipă de agenţi guvernamentali americani pentru a descoperi dedesubturile unui atentat pus la cale împotriva unor civili americani din Orientul Mijlociu. Cu Jamie Foxx, Jennifer Garner şi Chris Cooper în rolurile principale, “The Kingdom” cu siguranţă nu-şi va dezamăgi spectatorii amatori de andrenalină. Regizorul Berg a lucrat pe un scenariu semnat de Matthew Michael Carnahan (Lions for Lambs, State of Play), a apelat la operatorul Mauro Fiore (Smokin`Aces, Training Day), i-a pus la lucru pe scenograful Tom Duffield (The Rundown, The Ring) şi pe autoarea costumelor Susan Matheson (Friday Night Lights), a mizat pe montajul alert semnat de Kevin Stitt(Paycheck, X-Men) şi Colby Parker Jr. (The Reaping, Friday Night Lights) şi pe muzica lui Danny Elfman (Charlie and the Chocolate Factory, Spider-Man 2).... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

The Perfect Storm (2000)

Pentru fiecare nivel al unei furtuni, geamatul vantului e diferit. Pentru o furtuna de nivelul 12, vantul nu mai geme, ci urla infiorator. E sunetul pe care nimeni nu vrea sa-l auda, iar cei care l-au auzit nu-l vor uita niciodata. In ziua de Holloween a anului 1991 s-a auzit un astfel de urlet. A existat o astfel de furtuna. Timp de secole, orasul Gloucester din Massachusetts a fost unul din porturile importante din Atlanticul de Nord. The Perfect Storm e prezentarea dramatica a unor evenimente care au avut loc in aceasta regiune, in octombrie 1991. Billy Tyne e veteran printre pescari dar, in ultima vreme, norocul pare sa-l fi parasit. Dezamagirea lui e cu atat mai mare cu cat vasul sau Andrea Gail e ancorat in vecinatatea lui Hannah Boden, la carma caruia se afla Linda Greenlaw (Mastrantonio) ale carei capturi recente au fost uriase. Bobby Shatford (Wahlberg) trebuie sa-si plateasca avocatul care l-a reprezentat la divort si spera sa-si refaca viata alaturi de noua lui iubita Chris (Lane). Pescuitul e singura slujba care-i poate oferi banii de care are nevoie. In ciuda dorintei iubitei, el urca la bordul lui Andrea Gail pentru o ultima cursa. Celor doi li se alatura alti patru temerari, dornici sa dea marea lovitura.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

imecop - Răfuială dincolo de moarte (1994) - filme online

Acest film faimos urmăreşte călătoria în timp a unui poliţist pe nume Max Walker, interpretat de Jean-Claude Van Damme. Anul 1994. Soţia lui Walker, Melissa (Mia Sara), este pe punctul de a-i da vestea că aşteaptă primul lor copil, când cei doi sunt atacaţi de un grup de ucigaşi. Walker, întins pe peluză, bătut măr şi împuşcat, priveşte neputincios cum casa în care se afla soţia lui, sare în aer. Zece ani mai târziu, Walker este angajat al Comisiei Timpului, o agenţie federală care a luat fiinţă în 1994, după ce guvernul american a descoperit că tehnologia călătoriei în timp este fezabilă. Rolul comisiei este să împiedice călătoriile în timp pentru a proteja interesele economice ale SUA. Walker află că un senator corupt pe nume McComb (Ron Silver), unul dintre fondatorii agenţiei, o exploatează în folosul propriu, încercând să monopolizeze călătoriile în timp şi să se îmbogăţească rapid la bursa de acţiuni. Walker călătoreşte înapoi în timp pentru a-l împiedica pe McComb să îşi ucidă fostul partener. În acelaşi timp, Walker speră să îşi salveze şi soţia şi va afla astfel că atacul asupra casei lui a fost comandat de însuşi McComb pentru a-l opri pe Walker să-i descopere planurile mârşave.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Bangkok Adrenaline 2009 Online Subtitrat

Patru tineri călători ajung în Thailanda pentru a petrece şi a bea. Un joc de noroc se termină prost şi vieţile lor sunt în pericol, aşa că hotărăsc să o răpească pe fata unui miliardar. Lucrurile nu merg bine când tatăl fetei "nu intră în acest joc" şi preferă să se folosească de răpirea fiicei lui pentru satisfacerea intereselor personale.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Enemy At The Gates (2001) Inamicul e aproape

În vreme ce masele de soldaţi ai armatelor germană şi rusă se înfruntă, iar lumea aşteaptă cu teama sfârşitul luptei de la Stalingrad, Vassili Zaitsev (Jude Law), vestitul trăgător de elită, îşi pândeşte duşmanii unul câte unul. Totuşi, faima sa îl împinge într-un duel cu cel mai bun lunetist german, maiorul Konig (Ed Harris), cei doi găsindu-se antrenaţi într-o luptă cu caracter personal, în timp ce în jurul lor au loc bătălii grandioase. Modest şi reţinut, Vassili îşi face datoria cu o îndemânare extraordinară. Conştientizând valoarea propagandei sale, Danilov (Joseph Fiennes), un activist politic rus, construieşte în jurul acestui soldat simplu din Urali imaginea unui erou naţional. După un şir de înfrângeri suportate de Uniunea Sovietică în luptele cu germanii, aceasta este pe punctul de a pierde, cedarea Stalingradului putând asigura victoria finală a Germaniei în Europa. Stalin l-a trimis pe însuşi Khrushchev (Bob Hoskins) să supravegheze apărarea oraşului. Exemplul lui Vassili, după cum a fost consemnat de Danilov, a susţinut dorinţa ruşilor de a continua lupta în ciuda sorţii nefavorabile. Totuşi, Danilov devine gelos pe bărbatul creat de el atunci când amândoi se îndrăgostesc de Tania (Rachel Weisz), una dintre femeile soldat care au luptat în război cu mult curaj alături de bărbaţi.... .
Vezi mai mult ...
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10

Drive (1997) În luptă cu mafia

Toby Wong (Mark Dacascos) este un luptator de arte martiale, care a lucrat ani de zile pentru corporatia Leung din Hong Kong. Wong este de doua ori mai puternic si mai rapid decat orice om datorita unui implant energetic facut de compania Leung. Insa cand luptatorul afla adevaratele planuri ale companiei, paraseste Hong Kong-ul si se indreapta catre San Francisco. Tradarea lui Wong declanseaza un razboi intre cele doua puteri si-l transforma pe expertul in arte martiale intr-un fugar urmarit de toata lumea. Primind ajutorul neasteptat al scriitorului Malik, Wong apeleaza la calitatile sale exceptionale pentru a supravietui teribilei confruntari cu mafia.... .
Vezi mai mult ...
1-12 13-24 ... 313-324 325-336 337-348 349-360 361-372 ... 877-888 889-890